Kaksi viikkoa asunnon katto auki, eikä homma etene

Tällä viikolla tulee kaksi viikkoa täyteen siitä kun yläkerran naapuri uitti asuntonsa ja samalla myös meille tuli vesivahinko. Siitä päivästä eteenpäin meillä on ollut toinen vessa jossa on myös pyykinpesukone pois käytöstä, katto auki ja kuivuri joka kuumentaa kivasti. Pakko sanoa, että raivostuttavan hitaasti homma etenee. 

Alunperin meille sanottiinkin, että kokonaistilanne tullaan kartoittamaan alle viikossa mutta eipä ole näkynyt tai edes kuulunut mitään. Puhuin viime perjantaina teknisen isännöitsijän kanssa joka sanoi, että tilaa toisen firman hoitamaan homman mikäli työt ei maistu sille jonka alunperin piti tulla meille. Samassa puhelissa hän sanoi toimittavansa kaikki raportit myös meille kirjallisena, jotta pystymme laittamaan ne tarvittaessa myös vakuutusyhtiöön. Keskustelimme myös vastikehyvityksestä joka tulee takautuvasti, sekä sähköön liittyvästä hyvityksestä. 

Kuivuri on ollut koko tämän ajan 24/7 päällä meidän vessassa ja yksi seuraajani Instagramin puolella sanoi, että niissä pitäisi olla sellainen mittari joka mittaa sähkönkulutusta. Tutkailin meillä olevaa ja ei siinä vaan ole. Saas nähdä kuinka tullaan saamaan edes sähköstä hyvitystä, sillä kuulemani mukaan noi imasevat sähköä ihan iloisesti. En todellakaan maksa montaa kymppiä ylimääräistä sähkölaskua, sillä tilanne on täysin meistä riippumaton. Bonarina saadaan kuunnella tuota kamalaa meteliä taukoamatta kotona ollessamme. Melko luxusta eikös vain?

Todellakin toivon, että nyt alkais asiat edistymään ja saatais koko asunto taas kunnolla käyttöön. Mielelläni nukkuisin yöni myös ihan rauhassa ilman tuota meteliä, josta onneksi lasten unet eivät kamalasti häiriinny. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voiko toiselle antaa kierrätyslahjan vai ei?

Minkälaisia ajatuksia herättää jos puhutaan, että on saanut kierrätetyn lahjan tai antanut jotain itselle tarpeetonta jollekin toiselle lahj...